Dit værksted for fremtiden!

Hos AB Auto & Skadecenter yder vores dygtige mekanikere alt inden for autoreparation, synstjek og almindelig vedligeholdelse for person- og varebiler. Endvidere har vi et godt samarbejde med alle forsikringsselskaber, så vi hurtigere kan få skaderne udbedret. Du slipper samtidig for at skulle bruge tid på, at ringe og sende dokumenter til forsikringsselskabet.

Vi servicere alle bilmærker og har altid 3 års garanti på reservedele og udført arbejde. Book en tid nu eller læs mere om vores services her

En del af AutoPartner

Hos AB Auto & Skadecenter samarbejder vi med AutoPartner. AutoPartner er en række værksteder, som indgår i et professionelt samarbejde, hvor fokus er på godt håndværk og et højt teknisk niveau. Det betyder, at vi som din automekaniker altid tilbyder effektiv reparation ved skader og klargøring til syn. Et højt teknisk niveau er en forudsætning for vores gode service og fejlfindingen på alle biler i dag.

Som en del af AutoPartner yder vi 3 års garanti på alt udført arbejde. Dette er også medvirkende til, at vi har så mange tilfredse kunder på værkstedet.

Du kan læse mere om 3 års garanti via AutoPartner her

Hvis du har brug for en dygtig automekaniker i Hvidovre, så skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi er lige i nærheden, så ring til os i dag på telefon 71 49 28 48 eller send en mail på info@ab-auto.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os via hjemmesiden eller booke en tid online.

Mekaniker sydhavn, autoværksted sydhavn, autocenter sydhavn, olieskifte, dækskifte, skift af bremser, automekaniker, mekaniker