AB Auto & SkadeCenter
Dit autoværksted for fremtiden!

Se billeder fra vores værksted her i vores galleri. Vi uploader løbende nye billeder. Det gør vi, fordi vi er stolte af de kunder og biler vi møder på vores autoværksted. Om det er et olieskift, dækskifte, skift af bremser eller andet, er du sikret, at vi går opgaven i møde med samme iver, gåpåmod og professionalisme som ved enhver anden opgave. Bagved opgaverne vil du finde vores professionelle mekanikere, som med deres ekspertise, råd og vejledning vil hjælpe din bil mod en længere levetid. Med års erfaring indenfor mekanikerfaget, er din bil i trygge hænder og vi ser gerne, at vi bliver dit faste autoværksted.

Bliv mødt af serviceorienteret og faglærte mekanikere på vores autoværksted

Hos AB AUTO & SKADECENTER vil du blive mødt af faglærte mekanikere, som siden uddannelsesstart, har været i beskæftigelse som mekanikere. Enhver opgave bliver mødt med samme professionelle tilgang og seriøsitet. Der vil blive taget hånd om din bil i vores nye og rene autoværksted. Enhver opgave løses med udgangspunktet i, at du går herfra med tilfredshed og din bil med en længere levetid. Vi er et autoværksted med kompetencerne til at løse enhver opgave som måtte omhandle din bil. Du kan kigge forbi os på Hammerholmen 34, 2650 Hvidovre, book en tid online eller udfylde en kontaktformular, og lad os sætte i gang med at behandle din bil på vores autoværksted.

Vi holder til på Hammerholmen 34, 2650 Hvidovre

Vi holder til på Hammerholmen 34, 2650 Hvidovre. Vi er et centralt placeret autoværksted, som gerne vil være Københavns auto- og skadecenter. Vi er derfor lettilgængelige for Københavns beboere og får i dag besøg fra alle hjørner af København. Med vores erfaring, værktøjer og professionelle mandskab, er vi rustet til at varetage alle slags mekanikeropgaver, hvorfor din bil er i gode hænder hos os.

Besøg os på vores topmoderne autoværksted i Hvidovre

Vores autoværksted er kendetegnet for at være et topmoderne autoværksted, med den nyeste teknologi. Vi ajourfører os med det nyeste indenfor servicering og reparation af biler, hvilket vi er forpligtet til, som et CAC certificeret autoværksted. Derfor kan vi også påtage os enhver opgave med relation til biler, om bilen er gammel eller ny, som dieselbil som elbil. Samtlige af vores mekanikere er opdateret på bilfabrikanternes forskrifter og er løbende i efteruddannelse i forbindelse med vores erhverv.