Kontakt AB AUTO & SKADECENTER – dit professionelle autoværksted

Har du nogen spørgsmål vedrørende vores services eller hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder.

  AB AUTO & SKADECENTER – Dit professionelle autoværksted i København

  Velkommen til AB AUTO & SKADECENTER København – dit professionelle autoværksted beliggende på HammerHolmen 34, 2650 Hvidovre.

  Hos AB AUTO & SKADECENTER får du en ekstraordinær samarbejdspartner til alle dine opgaver hvad angår din bil – både som privat- og erhvervskunde, uanset størrelsen og omfanget af din opgave. Med vores store værksted og professionelle udstyr, er vi rustet til at varetage alle opgaver, hvorfor du får det hele samlet ét sted.

  Vi er Hvidovres mest ambitiøse autoværksted, og vi hjælper dig med alt fra serviceeftersyn, til de helt store autoopretninger på vores skadecenter. Book allerede tid i dag!

  Du kan forvente kvalitet og kundeservice på vores autoværksted

  Vores koncept er bygget op omkring kvalitet og kundetilfredshed. Du kan derfor forvente, at blive mødt af det nyeste udstyr og værktøj, samt mekanikere som løbende er på efteruddannelse. Vi går ikke på kompromis med vores serviceydelser, hvorfor vi samarbejder med Teknologisk Institut og CAC, som løbende sikrer, at vi lever op til de opstillet kvalitetskrav.

  Vi vægter din tilfredshed højt, hvorfor du kan forvente, at vi rådgiver og vejleder dig omkring din bils behov. Med det undgår vi også unødige services eller reparationer på din bil. Du kan derfor forvente, at der ikke opstår flere omkostninger end det aftalte. Skulle vi støde på noget der ændrer opgavens omfang, kontakter vi dig og finder sammen en løsning. Vi lever af tilfredse kunder og langvarige forhold. Derfor vægter vi din tillid højt.

  Et CAC certificeret autoværksted – dét forpligter

  AB AUTO & SKADECENTER er certificeret autoværksted, hvilket forpligter. Du kan derfor forvente et værksted der er gearet til at udføre alle slags opgaver. Det er vigtigt for os at udføre et stykke arbejde vi kan stå indenfor, så du går fra vores autocenter med et smil på læben. Tryg, professionel service og reparationer vil altid være af højeste kvalitet. Netop af de grunde har vi valgt at undergå en række certificeringer. Derfor får du hos AB AUTO & SKADECENTER:
  Og selvfølgelig alt indenfor service, reparation og klargøring af netop din bil.

  Ved du allerede hvilken opgave der skal løses, kan du nemt booke dig ind til en tid allerede i dag. Det foregår online og gennem nedenstående link. Du skal blot indskrive nogle få oplysninger om dig, din bil, opgavens type og dato samt tidspunkt – nemmere bliver det ikke!

  Book en tid online lige her!

  På gensyn hos AB AUTO & SKADECENTER – dit autoværksted i København.

  AB Auto & Skadecenter

  Book tid på vores værksted via AutoPartner