Book en tid hos AB Auto & Skadecenter i dag!

AB Auto & Skadecenter er en del af AutoPartner og derfor foregår bookingen gennem deres system. Du kan læse om vores services her eller booke en tid på vores værksted herunder.

Mekaniker, bilmekaniker, autocenter københavn, autocenter, skadecenter, reparation af biler, olieskift, skift af dæk

AB Auto & Skadecenter- Hvidovres & hele Københavns autoværksted

Hos AB Auto & Skadecenter går vi passioneret til hver opgave vi møder på vores autoværksted. Vi behandler din bil med passion og efter forskrifterne fra bilfabrikanterne. Med en professionel tilgang, er din bil sikret en længere levetid. Vi varetager service og vedligeholdelse for alle typer af biler og mærker. Du kan læse mere om os her – vi er sat i verden for at reparere, pleje og vedligeholde biler.

Vil vil gerne være Københavns mest betryggende autocenter

Hos AB Auto & Skadecenter bestræber vi os på, at blive Københavns mest betryggende autocenter. Mange af vores kunder har ubehagelige oplevelser på bagen. Derfor har vi valgt at bestræbe os efter at være Københavns mest betryggende autocenter, hvilket også kan opleves i vores tilgang til vores kunder. I vores autocenter vil du opleve gennemsigtighed og kvalitet i ethvert henseende hvad angår din bil.

I vores autocenter finder du dedikation, passion og en professionel tilgang!

Vores værdier bygger på passion, dedikation og professionalisme. Der er ikke en opgave vi ikke kan klare, hvorfor du trygt kan booke tid til vores værksted allerede i dag. Samtlige medarbejdere hos AB AUTO & SKADECENTER er faglærte mekanikere. Tilgangen til din bil er derfor efter bogen. Derudover er vores priser blandt markedets bedste. Med gode priser og kvalitet, er din bil sikret mange år frem. Book en tid allerede i dag.

Vi møder dig i øjenhøjde i vores autocenter

Vi mener alle bilejere skal mødes i øjenhøjde. Som faglærte automekanikere ser vi ofte tingene i et andet perspektiv. For mange er det tillige svært at udtrykke, hvad dette perspektiv er. Vi har hos AB Auto & Skadecenter gjort en dyd ud af, at følge vores kunder rundt i det arbejde vi foretager os på deres bil. Vi ved, at dette giver en større tryghed og en anden gennemsigtighed. Det er også et af grundene til, at vores kunder vender tilbage til os hver gang.